top of page
Center Gradient Transparent
ceremoniemeester the curly weddingplanner

Ceremoniemeester

Als je het leuk vindt om zelf alles te organiseren en plannen, maar op de dag zelf liever de touwtjes uit handen geeft om optimaal te kunnen genieten van jullie mooiste dag. 

Vanaf

€800

Wat is niet inbegrepen in dit pakket? 

De gehele organisatie en planning van de trouwdag is aan jullie zelf. Jullie kiezen zelf de trouwleveranciers en de locatie. Het opzetten van het complete draaiboek, zorg dragen voor de RSVP’s, maar ook de eventuele verblijfsaccommodatie indelen ligt in jullie eigen handen. 

Complete styling is niet inbegrepen. Natuurlijk heb ik inmiddels wat decoratieve attributen en accessoires verzamelt. Als je het Ceremoniemeester pakket afneemt, kun je hier met een flinke korting gebruik van maken. Echter, dit is géén complete bruiloftsstyling, dus houdt hier rekening mee! Voor een complete styling adviseer ik een passende styliste. 

Kleine lettertjes

Houd bij de prijzen in gedachten dat elke bruiloft uniek is en er door bijv. locatie (buitenland), lengte (dag/weekend/mid-week) of andere omstandigheden in de prijs geschoven kan worden. Ik adviseer daarom altijd eerst een gratis intakegesprek om zo te

kijken naar de wensen en mogelijkheden.

 

Deze tarieven zijn gebaseerd op een bruiloft van 1 dag.

Doortje van Esch - Weddingplanner en ceremoniemeester - the curly weddingplanner
Doortje van Esch - Weddingplanner en ceremoniemeester - the curly weddingplanner

Wat houdt dit in?

Ik adviseer je om dit pakket te kiezen, wanneer je er zelf enthousiast van wordt om alles te organiseren, plannen, regelen, bestellen, appen, communiceren etc. Of misschien heb je een creatieve vriend(in)/familielid dat jullie graag bijstaat en waarmee jullie ook het perfecte plaatje weten te schetsen. Dat kan natuurlijk! Maar op de dag zelf, dan wil je toch écht wel even alles loslaten en volledig kunnen genieten van al het moois dat op je afkomt. Je hebt zelf graag de touwtjes in handen, maar draagt die tijdens de trouwdag even over aan mij. Trust me, I got you!

  • Vrijblijvend intakegesprek om elkaar te leren kennen en de eerste opzet te maken qua wensen en verwachtingen

  • Locatie check. Jullie kiezen zelf de locatie. Wel zal ik voor de trouwdag de locatie checken en jullie eventueel nog met tips/adviezen voorzien indien nodig. 

  • Draaiboek check. Jullie stellen zelf een draaiboek op en communiceren deze met alle trouwleveranciers zodat alles soepel zal verlopen en iedereen zijn/haar taken kent. Ik zal het draaiboek checken en indien nodig verbeteren. 

  • Op de dag zelf functioneer ik als ceremoniemeester en verzorg ik alles tot in de puntjes. Ik ben het aanspreekpunt voor alle leveranciers en andere belangrijke personen. Loopt alles volgens planning? Is iedereen op tijd? 

  • Daarnaast begeleid ik tijdens de trouwdag het bruidspaar, de bruidskinderen, de getuigen en de ouders, zodat zij ultiem kunnen genieten van de mooie momenten. 

  • Indien er iets niet volgens plan verloopt, denk ik oplossingsgericht en reageer ik snel om jullie wensen zoveel mogelijk te kunnen bewaken. 

bottom of page