top of page

The Curly Weddingplanner

Nadat ik mijn bachelor International Business Administration en master Marketing Management te Tilburg Universiteit had afgerond, wist ik nog niet helemaal zeker wat voor carrière voor mij weggelegd zou zijn. Al tijdens de opleiding kwam ik erachter dat ondernemen in mijn bloed zit en dat ik iets voor mezelf wilde gaan beginnen. Maar wat doe ik het dan het allerliefste? Waar ben ik het allerbeste in? Waar word ik het meest gelukkig van? Toen wist ik het!

 

Alles tot in de puntjes organiseren, netwerken, muziek, eten & drinken, maar vooral… zorgen dat anderen het naar hun zin hebben en niks, maar dan ook niks, te kort komen. Iets moois neer zetten. Iets unieks. Iets met heel veel liefde. Zo zag ik plotseling mijn perfecte carrière voor me. Ik word weddingplanner. Ik ga het hélemaal zelf doen én ik ga het rocken!

STL07744.jpg

"Iets moois neer zetten. Iets unieks. Iets met heel veel liefde."

Alhoewel je niet per sé een diploma nodig hebt om weddingplanner te kunnen zijn, wilde ik toch graag dat papiertje halen. Dus heb ik met succes de Hogere vakopleiding Weddingplanner afgerond. Daarnaast besefte ik meteen dat het allerbelangrijkste zou zijn.. ervaring ervaring ervaring! En waar begin je dan? Juist, bij vrienden/familie/kennissen etc. Meerdere lieve bruidsparen hebben inmiddels de mooiste dag van hun leven aan mij toevertrouwd en met trots kan ik zeggen, met succes! Bij Fotoalbums zie je wat sfeerimpressies van de prachtige bruiloften die ik heb mogen plannen.

 

Ik ben de bruidsparen ontzettend dankbaar dat ze in mij geloofden en ik zo de nodige ervaring op heb kunnen doen. Ik durf te zeggen dat ik helemaal klaar ben om voor nog meer bruidsparen de mooiste dag van hun leven tot in de puntjes te verzorgen. Voorlopig ben ik bereid om nog een ‘starterstarief’ aan te bieden. Hierdoor wordt het voor toekomstige bruidsparen wellicht wat laagdrempeliger om voor mij te kiezen én kan ik nog meer ervaring op doen en mezelf dubbel en dwars bewijzen. 

STL07724.jpg

Gaan jullie het avontuur met mij aan? 

bottom of page