top of page
Center Gradient Transparent
FotoDoortje van Esch - Weddingplanner en ceremoniemeester - the curly weddingplanner

Weddingplanner Compleet

De laatste paar dagen voor de bruiloft brengt een goede weddingplanner je zoveel rust. Dat gun ik iedereen. Ik regel jullie bruiloft van A tot Z. Het is de bedoeling dat jullie van de voorbereiding én de dag zelf, ultiem kunnen genieten. 

Vanaf

€1350

weddingplanner taart

Wat houdt dit in?

  • Vrijblijvend intakegesprek om elkaar te leren kennen en de eerste opzet te maken qua wensen en verwachtingen

  • De gehele organisatie en planning van de trouwdag ligt in mijn handen. Hoe lekker is dat!

  • Ik deel graag al mijn kennis en geef constant ideeën, tips, adviezen om de bruiloft naar jullie wens te maken, maar ook om een zo realistisch mogelijk beeld te scheppen van de mogelijkheden en verwachtingen. 

  • Door mijn ervaring heb ik een netwerk van trouwleveranciers opgebouwd en kan ik jullie adviseren in jullie keuzes. Heb je zelf een voorkeur vanuit eigen ervaringen, of wil je graag dat het cateringbedrijf van je vriendin het eten verzorgt en ome Piet de BABS is? Geen probleem natuurlijk, kei gezellig! Ook dan houd ik nauw contact met hen en zorgen we voor een goede samenwerking om alle plannen passend te kunnen maken. 

  • Ik zorg voor de RSVP’s en communiceer deze met de locatie. Ook de dieetwensen en allergieën kunnen aan mij bekend worden gemaakt en zal ik doorgeven aan de catering. Dat scheelt toch een hoop appjes/berichtjes/mailtjes om te beantwoorden ;)

  • Optie voor een verblijfsaccommodatie? Laat de indeling maar aan mij over! Ook voor vragen en hulp bij het boeken kunnen de gasten bij mij terecht. 

  • Natuurlijk verzorg ik een compleet draaiboek en communiceer ik deze met alle trouwleveranciers zodat alles soepel zal verlopen en iedereen zijn/haar taken kent. 

  • Op de dag zelf functioneer ik als ceremoniemeester en verzorg ik alles tot in de puntjes. Ik ben het aanspreekpunt voor alle leveranciers en andere belangrijke personen. Loopt alles volgens planning? Is iedereen op tijd? 

  • Indien er is niet volgens plan verloopt, denk ik oplossingsgericht en reageer ik snel om jullie wensen zoveel mogelijk te kunnen bewaken. 

  • Afspraken na de bruiloft? Ook hierin probeer ik zoveel mogelijk te helpen. Moet de fotobooth nog worden opgehaald, de huwelijkscadeaus van de locatie naar huis komen, de taartplateaus terug naar de leverancier, betalingen worden afgerond etc.? Jullie genieten na van de trouwdag en de huwelijksnacht & laten mij alles netjes afronden!

Wat is niet inbegrepen in dit pakket? 

Complete styling is niet inbegrepen. Natuurlijk heb ik inmiddels wat decoratieve attributen en accessoires verzamelt. Als je het Weddingplanner Compleet pakket afneemt, ben je altijd vrij om hier gebruik van te maken. Echter, dit is géén complete bruiloftsstyling, dus houdt hier rekening mee! Voor een complete styling adviseer ik een passende styliste óf kan ik te werk gaan met mijn eigen visie en een door jullie gekozen budget. 

Kleine lettertjes

Houd bij de prijzen in gedachten dat elke bruiloft uniek is en er door bijv. locatie (buitenland), lengte (dag/weekend/mid-week) of andere omstandigheden in de prijs geschoven kan worden. Ik adviseer daarom altijd eerst een gratis intakegesprek om zo te

kijken naar de wensen en mogelijkheden.

 

Deze tarieven zijn gebaseerd op een bruiloft van 1 dag.

The curly weddingplanner
bottom of page