top of page

Interview M & L

In 18-04-2020 waren jullie verloofd en maakten jullie plannen om te gaan trouwen in juni 2021. Dan hadden jullie een jaar om alles voor te bereiden en zou alle corona-gekte wel voorbij zijn (little did we know…). Met leuke creatieve kadootjes vroegen jullie de getuigen en een ceremoniemeester. Het plannen kon beginnen!

Toen ik het geweldige nieuws van jullie verloving hoorde, was ik in eerste instantie natuurlijk super blij voor jullie, als familie zijnde. Daarna dacht ik meteen, dit zou ook een goede zakelijke kans kunnen zijn; zo kan ik mijn familie helpen én ervaring op doen. Ik trok de stoute schoenen aan en bood mezelf aan als weddingplanner.


“Doortje belde toen we net de Albert Heijn uitkwamen. Een dag nadat Mark de big question had gesteld. “Mag ik jullie weddingplanner zijn.” Wederom klonk er volmondig JA uit mijn mond. Er komt super veel kijken bij een bruiloft en twee weten altijd meer dan één. Bovendien ken ik Doortje natuurlijk al haar hele leven en haar manier van planmatig werken en super creatieve brein, past super goed bij ons meer chaotische aanpak.”


Wat waren jullie verwachtingen bij mij als weddingplanner of bij een weddingplanner in het algemeen?

“Al vanaf het begin was Doortje betrokken bij onze grote dag. Helemaal ingelezen en klaar voor ‘het project’ kwam ze dan ook bij ons aan. Je trouwt maar één keer, dus alles is nieuw. Het is dan ook echt heel fijn en geruststellend dat er iemand op de hoogte is van al het reilen en zeilen. Wat we verwachtten van een weddingplanner? Iemand die meedenkt, maar ook initiatief neemt. Iemand die er alles aan doet om jouw dag, heel speciaal te maken.”


Inmiddels is jullie trouwdag voorbij. Misschien is dit wel de moeilijkste vraag… Hoe was het!? Wat was voor jullie het hoogtepunt?

“Het was fantastisch.

We hadden te maken met de op dat moment geldende Corona maatregelen. Samen met Doortje hebben we heel veel verschillende scenario’s bedacht. Een dag voor de bruiloft, heb ik samen met Doortje en de eigenaar van de locatie het definitieve scenario doorgesproken en alles zat in kannen en kruiken.

De ochtend van de bruiloft kwam via een NOS-pushmelding ons eerste cadeautje binnen. De versoepelingen van de dag erna, zouden die dag ook al gedoogd worden.

Vervolgens werd de dag alleen maar beter en beter. Voor mijn gevoel vielen we van hoogtepunt in hoogtepunt.”


Zouden jullie andere bruidsparen een weddingplanner aanraden?

“100%. In de aanloop naar de bruiloft, is het superfijn om iemand naast je te hebben die de weg weet te vinden. Ook de week voor de bruiloft kun je eigenlijk niet zonder, iedereen nabellen, check check driedubbel check. De laatste paar dagen voor de bruiloft brengt een goede weddingplanner je zoveel rust. Dat gun ik iedereen.”


Hebben jullie nog tips voor andere bruidsparen?

“De tijd vliegt echt voorbij. Zorg voor een ruime tijdsplanning, zodat je lekker overal je tijd voor kunt nemen. Super cliché, maar sta op de dag zelf stil bij de gebeurtenissen, de grote, maar geniet ook zeker de kleine.”


Hebben jullie nog tips voor mij als weddingplanner?

“Jouw debuut als weddingplanner, was er een voor in de boeken. Twee super happy newlyweds, zonder kritiek. Ik weet dat je zelf wel veel verbeterpunten voor jezelf had ;), dat maakt je ook een topper. Kritisch blijven, jezelf zijn en altijd blijven leren. Nogmaals DUIZENDMAAL DANK! Xxx Mark en Linda”Comments


bottom of page