top of page

Waarom een Weddingplanner?


Waarom zou je kiezen voor een weddingplanner?

Oké. Het gaat gebeuren. Jullie zijn verloofd en jullie gaan TROUWEN. Er zullen allerlei emoties door je heen gaan. Misschien besluiten jullie om eerst nog even samen te genieten, of misschien schreeuwen jullie het meteen van de daken. Daarna komt het. De bezinking. We gaan echt trouwen… We moeten nog zoveel regelen… Je gaat nadenken, lijstjes maken, adviezen vragen of (ongevraagd) krijgen, Googelen. Tja, en dan?


Wellicht ben jij, of je partner, helemaal niet stressbestendig en raak je al in paniek als je denkt aan wat er nog allemaal te wachten zou kunnen staan. Of krijg je al keuzestress bij de eerste paar taken. Of ben je druk met werk en zou je niet weten waar je de tijd vandaan moet halen om überhaupt te beginnen. Of zijn er andere omstandigheden (verhuizing, zwangerschap, familie zorg, carrière switch etc. etc.) waardoor je het simpelweg niet gepland gaat krijgen. Misschien weet je al van jezelf dat je niet echt een talent hebt voor organiseren, plannen, to-do lijstjes, precisie, onderhandelen, creativiteit.


Anderzijds, misschien vind je het juist wél leuk om zelf te plannen, maar wil je op de bruiloft zelf volledig genieten. Ook dan kun je kiezen voor mij als weddingplanner! Na het eerste intakegesprek, ga jij zelf aan de gang met het organiseren van de bruiloft. Ik sta stand-by voor wanneer het mis dreigt te gaan en adviezen tussendoor. Daarnaast spreken we 1 keer af om alles door te bespreken. Tijdens de bruiloft ben ik aanwezig om alles te coördineren, om te zorgen dat alles smooth verloopt, en natuurlijk om het bruidspaar, maar ook de gasten, volledige te ontzien en te laten genieten.


Als Weddingplanner is het mijn taak om op de juiste momenten te bemiddelen, onderhandelen en beslissingen te nemen. Ik omschrijf mezelf als zeer stressbestendig, oplossingsgericht en sociaal sterk. Daarnaast ben ik ook erg creatief. Creatief hoeft niet te betekenen alternatief, tegendraads, of koste wat het kost de meest bizarre dingen willen (dit kan wel, maar hoeft niet). Creatief zijn betekent ook iets exclusief maken, iets persoonlijk. En dat is precies waar ik jullie graag bij wil helpen.

コメント


bottom of page